Biokultúra

  • Kezdőlap
  • A mozgalomról
  • Rólunk
  • Médiatár
  • Blogjaink
    • TALAJ blog
    • Bioblogger blogja
  • Kapcsolat

Dobosi Pincészet

- ANNO DOMINI 1721 -

A Dobosi Pincészet egy családi vállalkozás a Balatonfüred-Csopaki Borvidéken, Szentantalfán. Alapjait a felmenők az 1700-as évek elején tették le. A Pesthidegkúti Biopiacon díjnyertes bioborainkkal, bio szőlőlével, szőlőmag őrleménnyel és szőlőmag olajjal vagyunk jelen. Nagy megtiszteltetés, hogy a top 100 bor között vagyunk ismét, ráadásul a Kéknyelű 2014 az 5. legjobb fehér bor lett. A VinCE magazin 2015. évi novemberi számában a hónap bora és a legjobb vétel is a Bio Juhfark 2015 borunk lett.Tekintsék meg honlapunkat is.

Kapcsolat


Székhely (csak levelezés)

2730 Albertirsa, Pozsonyi u. 52. Telefon: +36 30 951 4915 Központi Klub: (1) 356 5404 E-mail : biokultura.kozepregio@gmail.com


Pesthidegkúti Biopiac

Budapest, II. ker., Kővári út 1.
Nyitva: minden szombaton délelőtt 6.30-tól 12-ig
E-mail: phidegkutibiopiac@gmail.com

Partnereink

Ecocatering, a lebomló, ehető,
környezetbarát terítékek és
csomagolóanyagok forgalmazója:

               

Livingfoods, a csíráztatott,
fermentált ételek forgalmazója:

Facebook

© 2016. All rights reserved | Design by W3layouts || Biokultúra Közép-magyarországi Egyesület. Design by MC